Dit Is Waarom Je De Crawl-Ruimte Zou Moeten Afdichten

CRAWL-RUIMTE

Als het gaat om huisprestaties, is ongecontroleerd vocht een echte zorg. Het leven langs de oostkust van Maryland bevat veel vocht, vooral tijdens de warme, vochtige zomermaanden. En omdat vocht uit de lucht en uit de aarde komt, is een van de meest voorkomende plaatsen voor vocht om zich te verzamelen en zijn ergste te doen in de kruipruimte.

“Ok, maar moet ik mijn kruipruimte afsluiten?”, Vraagt ​​u. Ja dat zou je moeten doen. Alle kruipruimtes moeten volledig worden afgesloten en geïsoleerd van vocht in de lucht en van de grond. Dit is waarom.

HET PROBLEEM MET UW CRAWL-RUIMTE

Een onverzegelde kruipruimte wordt een toevluchtsoord voor allerlei ongewenste omstandigheden, daarom hebben kruipruimtes zo’n slechte naam verdiend. Met rust gelaten, kan een kruipruimte de nachtmerrie van een huiseigenaar worden en verschrikkingen naar uw woonkamer sturen waarvan u zich misschien niet eens bewust bent.


• Vochtigheid

Vocht creëert kansen voor schimmel- en meeldauwgroei. Schimmel verslechtert de kwaliteit van uw binnenlucht en creëert een omgeving die buitengewoon ongezond is voor u en uw gezin. Vocht leidt ook tot rot, wat uw houtstructuur en kromgetrokken vloerplaten aantast.


• Insecten en knaagdieren

Een open kruipruimte trekt insecten en knaagdieren aan.


• Energie-inefficiëntie

Een onbehandelde kruipruimte laat geconditioneerde lucht naar buiten en laat buitenlucht toe. Uw verwarmings- en koelsystemen moeten overuren werken om dit te compenseren en u zult nog steeds koude vloeren en ongelijke temperaturen in uw huis voelen. Het is zwaar voor uw systemen en verbrandt meer brandstof, wat resulteert in hogere energierekeningen.


VERBETER UW HELE HUIS MET CRAWL-RUIMTE ENCAPSULATIE

Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe kruipruimtes een huis kunnen helpen of schaden. Bij Total Home Performance weten we precies wat we moeten doen om een ​​schone, droge ruimte te creëren waar u mee kunt leven.


1. Inspectie

Elke kruipruimte is uniek, dus vóór inkapseling van kruipruimte zullen we het gebied inspecteren op insecten of ongedierte, evenals eventuele grondwatersituaties en ervoor zorgen dat deze eerst worden aangepakt.


2. Luchtafdichtingen en isolatie

Er werd ooit gedacht dat kruipruimtes moesten worden ontlucht om vocht uit het gebied te laten stromen. Deze ventilatieopeningen laten echter evenveel vocht binnen en zijn aanwezigheid is schadelijk voor uw huis. Daarom sluiten we de hele ruimte af met lucht en installeren we isolatie om te voorkomen dat lucht en warmte vrij door uw kruipruimte kunnen bewegen.


3. Dampbarrière

Na het reinigen en afdichten van het gebied, passen we een stevige dampremmende laag toe op de vloer en de muren, waardoor een goede pasvorm rond pijpen, ventilatieopeningen en leidingen wordt gewaarborgd.

4. Ontvochtiger

Ten slotte zorgt een ontvochtiger voor kruipruimte ervoor dat de lucht in de kruipruimte te allen tijde op een constant en acceptabel vochtigheidsniveau blijft.
met lagere energierekeningen en een gezonder, veiliger en comfortabeler huis.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *